EXELLENTFÖNSTER - PVC-FÖNSTER

Exellent-fönstret är ett modernt PVC-fönster med utmärkta egenskaper! PVC-fönster har länge varit populära ute i Europa. I Finland har vi hållit oss till träfönster, tack vare den goda tillgången på trä. Men numera har alltfler husägare börjat upptäcka de stora fördelarna med PVC-fönster, till exempel deras låga priser, långa hållbarhet och minimala underhållskrav  - Detta utan att förlora i kvalitet, funktion och isoleringsförmåga.

Dagens PVC-fönster är av mycket god kvalitet, pvcfönster tål sol, väder och vind utan att förändras vare sig i funktion eller utseende. Deras isoleringsvärden (U-värden) är mycket bra och detta bidrar till minskade uppvärmningskostnader. Därtill är dom näst intill underhållsfria och till på köpet förmånliga. Vi säljer PVC-fönster i hela Finland, och sköter vid behov montering i Österbotten. Mera information om PVC-fönster hittar du här.

Har du färdiga mått och vet hurudana fönster du vill ha köper du enkelt dina nya fönster i vår nätbutik. Där väljer du fritt mått, funktion, färg och tillval som persienner, myggnät och spröjs. Känner du dig osäker på vilka fönster som passar din byggnad bäst eller vilka funktioner fönster kan och behöver ha, kontakta oss. Vi kommer gärna och ser fönsterbehovet på plats så är det lättare att ge en bra offert.  

I lagret har vi 2-glasfönster som passar till halvvarma utrymmen, kontrollera mått och priser.

PVC-fönster

exellentfonster1

 

En video från Dobroplast i Polen

Exellentdörrar

Exellentdörrar tillverkas i Finland av finländskt trä. I utbudet finns alla typer av dörrar för alla typer av byggnader. I vårt lager finns redan en Basic-variant av modellen Nestor redo för avhämtning.

 

nestori 1000x5

 

 

 

Exellent Nestor

- värmeisolerad och aluminiumförstärkt ytterdörr med 3,2mm HDF och en tätning,

- vit, med standardmått 9/10*21 och karmtjocklek 115mm

- Basic-konstruktion, U-värdet är 0,80

- lodräta spår på utsidan, slät på insidan

395,- utan handtag och lås

 

 

 

                                              Vi hjälper dig hitta den bästa dörren för din byggnad!