EXELLENTFÖNSTER - ett modernt PVC-fönster

Exellent-fönstret är ett modernt PVC-fönster med utmärkta egenskaper! PVC-fönster har länge varit populära ute i Europa. I Finland har vi hållit oss till träfönster, tack vare den goda tillgången på trä. Men numera har alltfler husägare börjat upptäcka de stora fördelarna med PVC-fönster, till exempel deras låga priser, långa hållbarhet och minimala underhållskrav-Detta utan att förlora i kvalitet, funktioner och isoleringsförmåga.

Dagens PVC-fönster är av mycket god kvalitet, de tål sol,väder och vind utan att förändras vare sig i funktion eller utseende. Deras isoleringsvärden (U-värden) är mycket bra och detta bidrar till minskade uppvärmningskostnader. Därtill är dom näst intill underhållsfria och till på köpet förmånliga.

Vi säljer PVC-fönster i hela Finland, och sköter även vid behov montering i Österbotten.

 

Kontakta oss och boka ett mät- och planeringsbesök!

Mera information om Exellentfönster och nätbutik -> 

 

 


 

Skarmklipp.JPGxellentfonster2

 


 

 

Film från Dobroplasts fönsterfabrik

 


 

Vi köper våra PVC-fönster direkt av den Schweiziska AFG-koncernen. AFG Arbonia Forster Group köpte Dobroplasts fönsterfabrik 2013 och blev då Europas tredje största tillverkare av fönster och dörrar. Fabriken finns i Zambrow, Polen och har en kapacitet på 8000 fönster och dörrar per dag.

Fabriken är medlem i organisationen swiss-standards.pl. Detta garanterar kvaliteten genom hela processen.

Vid tillverkningen används den senaste tekniken. Fabriken har över trettio produktionslinjer utrustade med maskiner av kända Tyska märken som ROTOX, FIMTEC, FEDERHENN och Hollinger och Österikiska Lisec