TILLBEHÖR TILL DITT UTERUM

Produkter som ökar trivseln på din balkong, terrass och uterum!

 

Varm om fötterna - med DryStep Termomatta

Den unika DryStep Termomattan tillverkas i Finland med patenterade tillverkningsmetoder, Mattan värmer kalla golv och passar perfekt till inglasade balkonger och terrasser, sommarstugans kalla golv, i förråd och källare samt i husvagnar och båtar.

Anmärkningsvärt är att mattans cellplast inte drar åt fukt och väta, men mattan torkar snabbt om den blir våt. Ytskiktet är av självslocknande material och mattans botten isolerar effektivt mot köld och är lätt att hålla ren.

termomatto lahikuva3

Sunwind - njut av din fritid


Med en terrassvärmare njuter du maximalt av din terrass och den finska sommaren!

Sunwind terrassvärmare avger en behaglig värme och finns i olika former, färger och storlekar. 

      varmare2                 Tower Heater          
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solar Plisé och Duette

Solar Plisé och Duette är tekniska gardiner som gör det enkelt att reglera värme, köld, skugga, sol, utsikt och avskildhet. 

Även om vi älskar sommarens sol och värme kan den bli alltför påtaglig i ett glasparti. Med hjälp av de tekniska gardinerna Solar Duette och Plisé kan du enkelt stänga ute den värsta hettan och/eller solskenet. De kan monteras i taket, på skjutdörrarna och på balkonginglasning. Vilken gardinmodell du än väljer får du ett stilrent solskydd som även fungerar utmärkt som ersättning för vanliga gardiner. 

Broschyr Solar Duette och Plisé

solar duetteterass2

 

Solar myggnät - släpper in sommaren - men inte insekterna!

Varma sommarkvällar tycks myggen njuta lika mycket som vi!  Håll dem på utsidan med myggaller för fönster och dörröppningar.

SOLAR-rulle insektsskyddsdörren beställs enligt dina mått, är enkel att montera och lätt att använda. Dörren är också säker; dörren rullar in sig automatiskt om du stöter ihop med nätet. Kassetten kan monteras i en fördjupning eller på ytan. 

Solar rulla

Solar gångjärn tillverkas helt enligt dina mått och monteras på ytan.  Den stänger automatiskt och ger ingen möjlighet för insekter att komma in. 

Solar hyonteisverkko ovi sarana 2