SUNWIND - MUKAVUUKSIA VAPAA-AIKAAN

Sunwind on viimeisen 23 vuoden aikana ollut vahvasti edesauttamassa mökkeilijöiden ja muiden loppukäyttäjien tietotaidon paranemista ympäristöystävällisten ratkaisujen osalta. Puhtaista, uusiutuvista ja valtakunnan verkosta riippumattomista energiaratkaisuista nauttii jo sadat tuhannet Pohjoismaalaiset mökkeilijät. Ratkaisujen avulla mökeille on voitu luoda käytännössä samat mukavuudet joista mökkeilijät nauttivat olleessaan kotona. Enjoy your spare time!

Sunwind-ratkaisujen avulla voit nauttia mökkeilystä kodin mukavuuksista tinkimättä ja ennen kaikkea hyvällä omallatunnolla ympäristöä rasittamatta. Sunwind tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka soveltuvat mökkeilyyn, veneeseen, retkeilyyn ja puutarhaan.

Sunwind on kehittänyt erilaisia ympäristöystävällisiä energiaratkaisuita kesämökeille sekä muille käyttäjille. Auringosta ja tuulesta saadusta puhtaasta energiasta nauttii tällä hetkellä yli 200 000 käyttäjää eripuolilla Pohjolaa. Myös aurinkopaneelit veneeseen.

Myös käytännölliset ja ympäristöystävälliset kaasuratkaisut ruoanlaittoon,  veden ja ilman lämmittämiseen jne. 

Sunwindilta on saatavana laaja valikoima tuotteita mökin lämmittämiseen. Jos sinulle kelpaa vain paras, niin valintasi on kotimainen etäkäynnistettävä Wallas-lämmitin.

Meillä ei ole Sunwindin tuotteita kaupassa,  vaan tuote tilataan asiakkaan tilauksesta!