Maksa ikkunaremonttisi tai lasituksesi erissä

  Lainalaskuri löydät alhaalta!

Tarjoamme asiakkaillemme OP:n luotettava ja joustava rahoitus. Joko valitset maksamaan koko summan kerralla maksutta 30päivän maksuajalla tai maksamaan lainan erissä. Voit jakaa hankintakustannukset kätevästi sinulle sopiviin kuukausieriin OPn rahoituksella.

Ikkunaremontti tai lasiterassin rakentaminen ovat pitkäaikaisia investointeja, vaikka hankintakustannukset saattavat tuntua kertainvestointeina melko korkeilta. Rahoituksen avulla saat kustannukset kätevästi jaksotettua pidemmälle aikavälille. Kuukausierät ja maksuaikataulu räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Tämä on joustava rahoitusratkaisu, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Ainoat vaatimukset ovat, että hakijan pitää olla täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja raha-asiat kunnossa. 

 op rahoitus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

  Esimerkki lainasummista ja kuukausieristä 

lanear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lainalaskuri ja rahoitushakemus helposti verkossa

Voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä. Klikkaa oheista laskuria, tarkista juuri Sinulle sopiva budjetti ja täytä rahoitushakemus verkossa. Voit hakea rahoitusta viikon jokaisena päivänä klo 6-23 välisenä aikana, ja päätöksen rahoituksesta saat saman tien.