IKKUNAT, OVET JA LASITUKSET

 Meiltä löydät laaja valikoima erilaisia ikkunoita ja oveja jotka sopivat jokaiseen taloon. Sen lisäksi meiltä saat terassien lasituksia, suunnittelusta asentamiseen. Kaikki nämä tuotteet tilataan kokonaan mittojesi ja toiveidesi mukaan. 

Ota yhteyttä jo tänään ja projektisi suunnnittelu voi alkaa!

 

 

 

Meillä on joululomaa 16.12.2017-2.1.2018!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

ladda ned2

Kaupassa Oravaisissa (Kokkolantie 115) myydään pelastusliivit, venetarvikkeet, kalastusvehkeet jne edullisesti. Tervetuloa!
Tarvitsetko uusia ikkunoita rivitaloon, kerrostaloon, teollisuushalliin jne? Ota yhteyttä meidän projektimyyjään Rainer Renkoseen puh. 050-5362624 tai lähetä sähköposti rainer.renkonen@exellent.fi
Uutuus meillä! Ovet lyhyellä toimitusajalla! Katso ikkunat ja ovet
Olemme arponeet voittajat. 250e lahjakkortti Börje Lundström 100e lahjakortti Mikaela Frantz Voittajille olemme ilmoittaneet henkilökohtaisesti! Onnittelemme voittajat!
Tartu tilaisuuteen! Talvikampanja nyt käynnissä, saat kokonaisen Hallen lasiterassin 10% alennuksella. Talvialennus voimassa vuoden loppuun saakka!

EXELLENT-IKKUNAT

Tarvitsetko uudet ikkunat? Meillä on ikkunoita joka lähtöön, remontointiin ja uudisrakentamiseen, korkealla laadulla ja erityisen edullisesti! PVC-ikkunat sopivat kaikkiin talotyyppeihin, esim. kerrostaloihin, omakotitaloihin, kesämökkeihin, auto- ja eläintalleihin.

Exellent-ikkuna on moderni PVC-ikkuna  monilla mahtavilla ominaisuuksilla. Materiaali PVC kestää kosteutta, aurinkoa, kylmyyttä ja lämpöä ilman muutoksia. Ikkunakarmien UV-suojauksen vuoksi muutoksia ei myöskään tapahdu ikkunakarmien väreissä.

PVC-ikkunoilla on useita kilpailuetuja. Ne eivät vain ole edullisia, vaan myös kestäviä, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Toimittajamme on yksi Euroopan suurimmista ikkunoiden valmistajista.

 

 Lisää  tietoa ja nettikauppa:  www.exellent-ikkunat.fi

 IMG 11

 

Miksi valita PVC-ikkunat?

  • Energiatehokas
  • Edullinen
  • Helppohoitoinen
  • Ekologinen
  • Tyylikäs
  • Kestävä

REFERENSSIT

"Päädyin PVC-ikkunoihin kun vertasin Exellentin tarjouksen puu-aluumiini ikkunatarjoukseen. Hintaero oli todella suuri!"
Vanhempi nainen
“Yrityksenä haluamme, rakennuksien huollon sijasta, keskittyä olennaiseen. Vaihdoimme konttorin vanhat puu-ikkunat Exellentin PVC-ikkunoihin, emmekä enää tarvitse murehtia ikkunahuollosta "
Keskisuuri yritys
“Naapurin talo purettiin perustuksien petettyä. Talossa oli 10 vuotta vanhat PVC-ikkunat. Ne olivat niin hyvän näköiset että ostin ne ja käytin ne uudelleen"
Nikkari
“Nuorisotaloomme laitettiin 20 vuotta sitten ikkunat PVC-karmeilla . Ne ovat vielä kuin uudet!"
Nuorisoseura

MUUT TOIMITTAJAT

Meidän valikoimaan kuuluu myös ikkunoita ja oveja sekä Hämeenkyrön Ikkunatehtaalta että Pihlalta. Voit myös tilata  Ercoman ikkunat ja ovet lyhyellä toimitusajalla. 

 

Tutustu meidän tarjontaan!

                        hameenkyron ikkunatehdas oy logo4                                                           pihla logo web7                                                  Ercoma

  

LASITUKSET JA LASITERASSIT

Lasiterassin rakentaminen tai terassin lasittaminen on monen unelma, johtuen siitä että lasiterassilla nautit enemmän vuoden kaikista vuodenaikoista. Keväällä lasiterassi on täydellinen paikka nauttia ensimmäisistä auringonsäteistä. Terassia voi myös käyttää kasvihuoneena. Kesällä lasiterassilla voi piiloutua hyönteisistä, tuulesta ja sateesta. Kun syksyn sateet ja myrskyt tulevat on lasiterassi ehdoton paikka nauttia kynttilöistä ja hyvästä kirjasta. Fleecepeiton alla, lämmin glögi kädessä ja adventtitähdet jokaisessa ikkunassa on joulun tunnelmaa lasitetulla lasiterassilla.

 Mistä vuodenajasta tykkäät eniten? Ei ole väliä koska tulet nauttimaan niistä 100% lasiterassilla.

Lue lisää ->

 Halle Mertid Primo hoest.tif3

 KAUPASSAMME KOKKOLANTIELLÄ 115, ORAVAINEN

                                                 ota yhteytta                          nettikauppaan               facebookissa