TILLBEHÖR TILL DITT UTERUM

Produkter som ökar trivseln på din balkong, terrass och  i ditt uterum!

 

DryStep Termomatta - matta för terrass och balkong

Den unika DryStep Termomattan tillverkas i Finland med patenterade metoder, Mattan passar perfekt till alla kalla golv t.ex  balkonger, terrasser, sommarstugan, förråd och källare samt i husvagnar och båtar.

Läs mer ->

DSCN2131 1024x2termomatto lahikuva3

Sunwind terrassvärmare


Med en terrassvärmare njuter du maximalt av din terrass och den finska sommaren! Den ger tilläggsvärme på kyliga sommarkvällar och långt in på hösten. Sunwind terrassvärmare avger en behaglig värme och finns i olika former, färger och storlekar.  De flesta av terrassvärmarna har vi inte i lager, de är beställningsvara. Bekanta dig med Sunwinds terrassvärmare här ->

      varmare2                 Tower Heater          
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solars tekniska gardiner för reglering av värme, sol och insyn

Solar Plisé och Duette är tekniska gardiner som gör det enkelt att reglera värme, köld, skugga, sol, utsikt och avskildhet. 

Även om vi älskar sommarens sol och värme kan den bli alltför påtaglig i ett glasparti. Med hjälp av de tekniska gardinerna Solar Duette och Plisé kan du enkelt stänga ute den värsta hettan och/eller solskenet. De kan monteras i taket, på skjutdörrarna och på balkonginglasningen. Vilken gardinmodell du än väljer får du ett stilrent solskydd som även fungerar utmärkt som ersättning för vanliga gardiner. 

Broschyr Solar Duette och Plisé

 

Solar Plissé gardin monterad som solskydd i uterummets glastak

DSC 6

71186602 10220417135207517 3587687788390121472 n3

 

 

 

 

Solar myggnät - släpper in sommaren - men inte insekterna!

Varma sommarkvällar tycks myggen njuta lika mycket som vi!  Håll dem på utsidan med myggaller för fönster och dörröppningar.

SOLAR-rulle insektsskyddsdörren beställs enligt dina mått, är enkel att montera och lätt att använda. Dörren är också säker; den rullar in sig automatiskt om du stöter ihop med nätet. Kassetten kan monteras i en fördjupning eller på ytan. 

Solar rulla

Solar gångjärn tillverkas helt enligt dina mått och monteras på ytan.  Den stänger automatiskt och ger ingen möjlighet för insekter att komma in. 

Solar hyonteisverkko ovi sarana 2

 

 Behöver du några tillbehör för att göra din terrass ännu trivsammare? Kontakta oss så hjälper vi dig!