BÄSTA MATTAN TILL TERRASS OCH BALKONG

Den finska Dry Step termomattan är en patenterad terrassmatta i toppklass som ger din terrass och balkong en helt ny känsla.

 Skarmklipp5

 

 

 

 

 

Dry Step Termomattan är räddningen för alla kalla golvytor, den passar på terrasser, balkonger, i fritidshus, källare, husvagnar och husbilar.

Termomattans viktigaste egenskap är den andas och gör på så vis att luft kan cirkulera igenom mattan. En matta som andas torkar där den ligger, fast den är genomvåt. Om mattan inte andas samlas fukten under mattan och kan förstöra underlaget.

Den håller kölden borta från dina fötter tack vare dess botten som är gjord av speciell cellplast som isolerar effektivt. Ytmaterialet är tålig filt som är lätt att hålla rent, du kan dammsuga, sopa och tvätta med vatten. Ytmaterialet är därutöver brandsäkert och självslocknande.

termomatto4

termomatto lahikuva6

 

 

 

 

 

 

Mattan säljs i 1 meters breda längder i tre nyanser av grått, ljusgrå 707, mellangrå 710, mörkgrå 907.

Vi rekommenderar att man köper matta i bitar enligt det mått som är kortast. Kortare bitar är lättare att hantera om man vill vädra eller tvätta mattan. Kom in till oss i Oravais, vi har Termomattan på rulle i affären, för köp genast.

Dry Step Termomattan kan krympa, ca 3-4% vid exceptionella väderförhållanden, detta är ändå sällsynt.IMG 20180410 163746

Den perfekta mattan till inglasade terrasser och balkonger!