FÖNSTER, DÖRRAR, INGLASNINGAR OCH UTERUM!

 Fönster och dörrar som passar alla byggnader 

Vare sig du bygger nytt eller renoverar har vi fönster och dörrar som passar just din byggnad. Från moderna och förmånliga PVC-fönster till traditionella trä-aluminiumfönster. 

Besök sidan Exellent-fönster och bekanta dig med PVC-fönster. Där kan du också köpa dina pvcfönster enkelt och behändigt i nätbutiken med hjälp av våra enkla anvisningar.  Behöver du hjälp står vi gärna till tjänst, från mätning och planering till montering.

I vårt lager finns pvc-fönster för direktleverans. Dessa fönster har 2-glas och passar bra till alla halvvarma byggnader, se mått och priser.

Många alternativ till ytterdörrar, balkongdörrar, skjutdörrar och garagedörrar finns också i vårt breda sortiment. I vår nyöppnade nätbutik för dörrar hittar du många modeller av ytterdörrar, terrassdörrar, förrådsdörrar, stugdörrar osv. i olika prisklasser.  Bekanta dig med alla våra dörralternativ ->

Dessutom glasar vi in din terrass eller bygger ditt uterum! 

Med en inglasad terrass förlänger du sommarsäsongen ordentligt. Glaset släpper in ljuset och värmen, men stänger ute blåst, regn och kyla. 

Vi erbjuder allt från enklare skjutpartier till vinterbonade uterum.  Inglasningen eller uterummet  skräddar­sys självklart efter dina behov och önske­mål!  Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång med planeringen.

Har din terrass golv och tak så det är bara väggar som behövs. Kolla in vår nätbutik med skjutdörrar för terrassen. Där kan du köpa olika skjutpartier helt enligt dina mått, dessa levereras sedan till din adress.

Fönsterbytet eller terrassinglasningen är oftast stora projekt med många aspekter att fundera igenom. Vi erbjuder kunnig och pålitlig service från planering och offert till slutlig montering inom hela Österbotten. 

bola besok

Referenser

"Jag bestämde mig för PVC-fönster när jag jämförde Exellents offert med en offert på trä-aluminiumfönster. Prisskillnaden var förvånansvärt stor!"
En äldre dam
“Som företag vill vi koncentrera oss på våra affärer och inte på underhåll av byggnader. Vi bytte kontorets träfönster mot Exellents PVC-fönster och nu slipper vi underhållet! "
Ett mellanstort företag
“Ett hus i närheten revs när grunden gav vika. I huset fanns tio år gamla PVC-fönster. De såg så bra ut så jag köpte dem och återanvände dem själv"
Snickaren
“Vi bytte till PVC-fönster i vår ungdomslokal för 20 år sedan. De är ännu nästan som nya!"
Ungdomsföreningen
"Vi är mycket nöjda med fönstren!"
Nöjda Exellent-kunder
"Fönstren är riktigt bra och snygga. Jag funderar på att beställa likadana till kommande hus"
Kund i nätbutiken
"Fönstren har levererats och monterats. De ser bra ut och håller säkert värmen inomhus"
Kund i nätbutiken
"Tack ni har utmärkt bra service!"
Exellent-kund
"Vi behövde förnya sommarstugans fönster. Exellent nätbutiken var lätt att använda, tidtabellen höll och servicen var bra. Exellent-fönstren är också lätta att montera och ser bra ut."
Nöjda kunder Borgå

                   

                 Följ oss gärna på sociala medier för nyheter och inspiration!      

instagram5

   facebook logo 6