EXELLENTFÖNSTER - PVC-FÖNSTER

Exellent-fönstret är ett modernt PVC-fönster med utmärkta egenskaper! PVC-fönster har länge varit populära ute i Europa. I Finland har vi hållit oss till träfönster, tack vare den goda tillgången på trä. Men numera har alltfler husägare börjat upptäcka de stora fördelarna med PVC-fönster, till exempel deras låga priser, långa hållbarhet och minimala underhållskrav  - Detta utan att förlora i kvalitet, funktion och isoleringsförmåga.

Dagens PVC-fönster är av mycket god kvalitet, pvc-fönster tål sol, väder och vind utan att förändras vare sig i funktion eller utseende. Deras isoleringsvärden (U-värden) är mycket bra och detta bidrar till minskade uppvärmningskostnader. Därtill är dom näst intill underhållsfria och till på köpet förmånliga. Vi säljer PVC-fönster i hela Finland, och sköter vid behov montering i Österbotten. Mera information om PVC-fönster hittar du här.

Har du färdiga mått och vet hurudana fönster du vill ha köper du enkelt dina nya fönster i vår nätbutik. Där väljer du fritt mått, funktion, färg och tillval som persienner, myggnät och spröjs. Känner du dig osäker på vilka fönster som passar din byggnad bäst eller vilka funktioner fönster kan och behöver ha, kontakta oss. Vi kommer gärna och ser fönsterbehovet på plats så är det lättare att ge en bra offert.  

I lagret har vi 2-glasfönster som passar till halvvarma utrymmen, kontrollera mått och priser.

pvcfonster16