DRY STEP TERMOMATTO

Terassimatto Suomalaisiin olosuhteisiin

Suomalainen DryStep termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa parvekkeelle ja terassille aivan uudenlaista mukavuutta. Tämä matto sopii kaikille kylmille lattiapinnoille, myös kellareihin!

Patentoitu Dry-Step® Termomatto on 100% kotimainen tuote. Dry Step® Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia on lämmöneristävyys, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus. Termomatto on kylmien lattioiden pelastus! Erityisesti lasitetuille parvekkeille suunniteltuna se on täysin omassa sarjassa painiva lämmöneristäjä. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä.

Dry-Step® Termomaton pintamateriaalina on kestävää, miellyttävän tuntuista sekä helposti puhtaana pidettävää neulehuopaa. Pintamatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva. Termomatto helposti puhtaana pidettävä. Se voidaan imuroida, harjata puhtaaksi sekä pestä myös vedellä.

Dry-Step® Termomaton alapohjan reikäkuviointi toimii hengittävästi, joten matto sopii erinomaisesti myön maalatuille pinnoille. Maton epätasaiseksi tehty alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta, joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. 

Värit: vaaleanharmaa 707, keskiharmaa 710, tummanharmaa 907

Dry Step Termomatto voi kutistua ääriolosuhteiden vaikutuksesta n. 3-4 prosenttia, kutistumiseen vaikuttaa sääolosuhteet. Kutistuminen on harvinaista.

termomatto4termomatto lahikuva6 

Meillä on Termomatto-rullat kaupassamme Oravaisissa kolmessa harmaan sävyissä.

Suosittelemme maton asentamista syvyyssuuntaisina paloina, eli lyhyemmän sivun mukaan paloiteltuna.  Lyhyemmät palat on helpo tuulettaa ja pestä.

Täydellinen matto kaikille parvekkeille ja terasseille!