IKKUNAT, OVET, LASITUKSET JA LASITERASSIT

 

 Rakennatko uutta vai kunnostatko vanhaa?

Meiltä löydät laaja valikoima ikkunoita ja oveja jotka sopivat juuri sinun rakennuksellesi. Nykyaikaisesta PVC-ikkunasta perinteiseen puuikkunaan, alumiinipinnalla tai ilman. Valikoimassa myös erilaiset ovet, esim. ulko-ovet, parvekeovet, liukuovet ja autotallin ovet.

Meidän Exellent-ikkunat-sivuilta löydät paljon lisätietoja PVC-ikkunoista. Sieltä voit myös kätevästi ostaa nykyaikaiset Exellentikkunat suoraan meidän nettikaupasta.

Varastossa löytyy aina 2-lasisia Exellent-ikkunoita standardimitoilla, tutustu varasto-ikkunoihin. Valikoimassa on myös Piklaksen kotimaiset puu-alumiini ikkunat ja ulko-ovet. Hoidamme myös asennukset Pohjanmaan alueella!

 Jos tarvitset uuden ulko-oven, terassioven, mökkioven, varastooven, tai mikä tahansa uusi ovi löydät sen uudesta ovien nettikaupastamme. Tutustu valikoimaan->

  

Suoritamme myös terassin lasituksia

Unelmoitko pitkästä ja lämpimästä kesästä? Ehdotamme että rakennat lasiterassin tai lasitat valmiina olevan terassin. Jokainen lasiterassi räätälöidään rakennuksen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy kaikki liukuoveista talvieristettyihin talvipuutarhoihin.

Tarvitsetko terassille vain liukulasit, käy tutustumassa uuteen verkkokauppaamme, sieltä ostat kätevästi terassin uudet liukuovet.  Liukuovet terassille tilaat tarvitsemallasi mitoilla ja varusteilla, toimitus suoraan kotiovellesi! Käy tutustumassa verkkokauppaan!

Ikkunoiden vaihtamisen tai lasiterassin rakentamisen suunnittelu ja toteutus saattaa tuntua haastavalta. Pohjanmaalla tarjoamme osaavaa ja luotettavaa palvelua suunnittelusta ja tarjouksesta lopulliseen asennukseen. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen mittaus- ja suunnittelukäynti jo tänään!

 

Seuraa meitä somessa!

facebook 4ladda ned7

REFERENSSIT

"Päädyin PVC-ikkunoihin kun vertasin Exellentin tarjouksen puu-aluumiini ikkunatarjoukseen. Hintaero oli todella suuri!"
Vanhempi nainen
“Yrityksenä haluamme, rakennuksien huollon sijasta, keskittyä olennaiseen. Vaihdoimme konttorin vanhat puu-ikkunat Exellentin PVC-ikkunoihin, emmekä enää tarvitse murehtia ikkunahuollosta "
Keskisuuri yritys
“Naapurin talo purettiin perustuksien petettyä. Talossa oli 10 vuotta vanhat PVC-ikkunat. Ne olivat niin hyvän näköiset että ostin ne ja käytin ne uudelleen"
Nikkari
“Nuorisotaloomme laitettiin 20 vuotta sitten ikkunat PVC-karmeilla . Ne ovat vielä kuin uudet!"
Nuorisoseura
"Olemme tosi tyytyväisiä ikkunoihin"
"Ikkunat ovat todella hyvät ja mallikkaat ja harkitsen tilaavani tulevaan taloon samanlaisia"
Asiakas nettikaupassa
"Ikkunat on saatu ja sovitettu paikoilleen. Näyttää hyvältä ja varmasti ovat lämmönpitävät"
Nettikaupan asiakas
Kiitos, teillä on erinomainen palvelu!"
Exellent-asiakas