IKKUNAT, OVET, LASITUKSET JA LASITERASSIT

 

 Rakennatko uutta vai kunnostatko vanhaa?

Meiltä löydät laaja valikoima ikkunoita ja oveja jotka sopivat juuri sinun rakennuksellesi. Nykyaikaisesta PVC-ikkunasta perinteiseen puuikkunaan, alumiinipinnalla tai ilman. Valikoimassa myös erilaiset ovet, esim. ulko-ovet, parvekeovet, liukuovet ja autotallin ovet.

Meidän Exellent-ikkunat-sivuilta löydät paljon lisätietoja PVC-ikkunoista. Sieltä voit myös kätevästi ostaa nykyaikaiset Exellentikkunat suoraan meidän nettikaupasta.

 

Varastostamme löytyy aina 2-lasisia Exellent-ikkunoita standardimitoilla, tutustu varasto-ikkunoihin. Valikoimassa on myös Piklaksen kotimaiset puu-alumiini ikkunat ja ulko-ovet. Hoidamme myös asennukset Pohjanmaan alueella!

  

Suoritamme myös terassin lasituksia

Unelmoitko pitkästä ja lämpimästä kesästä? Ehdotamme että rakennat lasiterassin tai lasitat valmiina olevan terassin. 

Ikkunoiden vaihtaminen tai lasiterassin rakentaminen saattaa tuntua haastavalta. Autamme mielellämme saamaan aikaan parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Osaavaa ja luotettavaa palvelua suunnittelusta ja tarjouksesta lopulliseen asennukseen.

 Ota yhteyttä jo tänään ja projektisi suunnnittelu voi alkaa! 

 

REFERENSSIT

"Päädyin PVC-ikkunoihin kun vertasin Exellentin tarjouksen puu-aluumiini ikkunatarjoukseen. Hintaero oli todella suuri!"
Vanhempi nainen
“Yrityksenä haluamme, rakennuksien huollon sijasta, keskittyä olennaiseen. Vaihdoimme konttorin vanhat puu-ikkunat Exellentin PVC-ikkunoihin, emmekä enää tarvitse murehtia ikkunahuollosta "
Keskisuuri yritys
“Naapurin talo purettiin perustuksien petettyä. Talossa oli 10 vuotta vanhat PVC-ikkunat. Ne olivat niin hyvän näköiset että ostin ne ja käytin ne uudelleen"
Nikkari
“Nuorisotaloomme laitettiin 20 vuotta sitten ikkunat PVC-karmeilla . Ne ovat vielä kuin uudet!"
Nuorisoseura
"Olemme tosi tyytyväisiä ikkunoihin"
"Ikkunat ovat todella hyvät ja mallikkaat ja harkitsen tilaavani tulevaan taloon samanlaisia"
Asiakas nettikaupassa
"Ikkunat on saatu ja sovitettu paikoilleen. Näyttää hyvältä ja varmasti ovat lämmönpitävät"
Nettikaupan asiakas
Kiitos, teillä on erinomainen palvelu!"
Exellent-asiakas

Seuraa meitä somessa!

facebook 4ladda ned72a7b033cab1fb113735cdc2e1410bc4