SPJÄLGARDINER,  MYGGALLER OCH TEKNISKA GARDINER

Företaget Solar grundades i Kalajoki år 1988 (Kalajoen Kaihdin Oy)och är idag ett välkänt namn inom dess verksamhetsområde.

SOLAR är ett kvalitetsmärke för högklassiga persienner, löstagbara spröjs samt Finlands mest omfattande urval av myggnät.

SOLAR PERSIENNER

SOLAR spjälgardiner finns i två modeller

SOLAR Handy Top 

SOLAR Handy Top spjälgardin monteras på fönsterytan. Övre delen av persiennen fästs med fyra skruvar som göms bakom kassetten. Nedre delen fästs med två linor. Persiennen fladdrar inte i vinden när dörr öppnas eller stängs. SOLAR Handy Top är enkel att använda: genom att dra i kulkedjan svänger, höjer och sänker du lamellerna. Traditionella vridstänger och lyftlinor behövs inte. SOLAR Handy Top  lämpar sig i synnerhet på dörrar samt öppningsbara fönster med karmar i europeisk stil.

Solar Handy Sweet2

 

 

 

 

 

 

 

SOLAR Handy Sweet

SOLAR handy sweet är integrerade spjälgardiner som monteras mellan glasen och passar i nya MSE-fönster.

Solar Handy Top3

 

 

 

 

 

 

 

SOLAR specialpersienner används i fönster med en form som avviker från det normala. Bågfönster, runda eller kantiga fönster som avviker från fyrkantiga och rektangulära former får ett helt nytt utseende med SOLAR persienner.

SOLAR Insektsskydd

SOLAR-insektsskydden en viktig del av ett trivsamt sommarhem. 

SOLAR Sandy är ett myggnät för fönster som beställs  enligt mått och önskemål. Det är stadigt, hållbart, snyggt och så gott som osynligt. SOLAR Sandy kan utrustas med specialstarkt extranät eller allerginät och är dessutom lätt att montera

Solar ikkuna hyonteisverkko 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOLAR insektsskyddsdörrar är hållbara, trevliga, säkra och mycket lätta att montera.

Insektsdörren SOLAR RULLE är enkel att montera och lätt att använda. Denna myggdörr är också säker: dörren rullar in sig automatiskt om du stöter ihop med nätet. Du kan installera dörren på ytan eller i en fördjupning.

SOLAR rulle insektsskyddsdörren tillverkas enligt mått som kunden anger och till breda dörröppningar fås den också som dubbeldörr.

Solar hyonteisverkko ovi sarana 3

 

 

 

 

 

 

 

SOLAR Candy löstagbara spröjs

SOLAR candy spröjsen som tillverkas i aluminium kan monteras på utsidan eller mellan fönster. Fästmekanismen är mönsterskyddad. Tack vare glidsprinten med snabbfäste fäster och lossar du snabbt och enkelt till exempel vid fönstertvätt. Spröjsen finns med slät yta eller med dekorativa spår

Solar ikkuna irtoristikko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOLAR Duette och Plisee solskydd

Solar Plissé och Duette är tekniska gardiner som gör det enkelt att reglera värme, köld, skugga, sol, utsikt och avskildhet.  SOLAR Plissé är en enkel veckgardin som kan fås med ljusgenomsläppande eller mörkläggande egenskaper. SOLAR Duette är ett energieffektivt cellulärt tyg som isolerar fönstret mot både värme och kyla

Detta betyder att sommartid är de effektiva hjälpmedel att stänga ute solsken, hetta och ljus. Vintertid stänger de kölden ute och värmen inne. Vilken modell du än väljer får du ett stilrent solskydd som även fungerar utmärkt som ersättning för vanliga gardiner.

Solar Plissé och Duette kan också användas på inglasade terrasser och i uterum. De kan monteras på alla glaspartier, även i taket.

DUETTE ja PLISEE erot iso

 

 

 

 

 

 

SOLAR Duette och Plisé broschyr 

 

SOLAR Moon

Solar Moon är den enda fullständigt mörkläggande gardinen på marknaden som monteras mellan glasen. En Duettegardin med aluminiumbelagd insida. Håller effektivt hettan utomhus på sommaren och värmen inomhus på vintern,

Solar pimentava verho ikkunan valissa

Solar Moon broschyren

 

Vi hjälper dig beställa de rätta produkterna!