SOLAR - SÄLEKAIHTIMET, HYÖNTEISPUITTEET JA AURINKOSUOJAT

 

Solar Kaihdin Ky on perustettu Kalajoella vuonna 1988 (Kalajoen Kaihdin Oy). Valmistamme sälekaihtimia, irtoristikoita, hyönteispuitteita, hyönteispuiteristikoita, hyönteissuojaovia sekä Plisee- ja Duette-verhoja pääasiassa valmistavaan teollisuuteen sekä jälleenmyyjille.

SOLAR sälekaihtimet

Solar sälekaihtimet saadaan kahdessa eri malleissa. SOLAR Handy Sweet sekä SOLAR Handy Top

 

SOLAR Handy Top

SOLAR Handy Top on pintaan asennettava sälekaihdin. Kaihdin kiinnitetään yläosastaan neljällä ruuvilla, jotka jäävät piiloon kotelon sisään. Alaosa kiinnitetään kahdella siimalla. Kaihdin ei heilu tuulessa tai ovea avattaessa ja suljettaessa.

SOLAR Handy Top sälekaihdinta on helppo käyttää: kuulaketjusta vetämällä säleet kääntyvät, nousevat ja laskevat. Perinteistä kääntösauvaa ja nostonaruja ei tarvita.

SOLAR Handy Top sopii erityisesti oviin sekä eurooppalaistyyppisiin yksipuitteisiin avautuviin ikkunoihin.

Solar Handy Top4

Solar Handy Sweet

SOLAR handy SWEET on integroitu sälekaihdin joka sopii useimpaan MSEA-ikkunaan. Se on helposti asennettava lasien välissä.

SOLAR-erikoissälekaihtimia käytetään ikkunoissa, joiden muoto poikkeaa totutusta. Kaari-ikkunat, pyöreät tai neliön ja suorakaiteen muodoista poikkeavat kulmikkaat ikkunat saavat aivan uuden ilmeen SOLAR-erikoissälekaihtimilla.

 Solar Handy Sweet3

 

Solar hyönteissuojat

- tärkeä osa viihtyisää kesäkotia.

 

SOLAR sandy hyönteispuite tilataan mittojesi ta toiveidesi mukaan. Se on tukeva, kestävä, tyylikäs ja paikoillaan ollessaan lähes huomaamaton.

SOLAR sandy voidaan varustaa erikoisvahvalla extraverkolla tai allergiaverkolla. Verkon väri on läpinäkyvyyden vuoksi aina musta

Solar rulla-hyönteissuojaovi tilataan asiakkaan mittojen mukaan, Se on helppo asentaa sekä pintaan että syvennykseen ja on kevyt käyttää. Ovi on myös turvallinen: ovi kelautuu automaattisesti sisään, jos verkkoon törmätään. 

Pintaan asennettava Solar sarana sulkeutuu automaattisesti eikä jätetä lentäville tai ryömiville hyönteisille mahdollisuuksia tulla sisälle.

 

Solar ikkuna hyonteisverkko 4

 

SOLAR Candy irtoristikko

Alumiinista valmistettu SOLAR candy -irtoristikko asennetaan ikkunan tai oven lasipintaan. Se voidaan asentaa ulkopuolelle tai ikkunan välitilaan. Kiinnitysmekanismina on mallisuojattu, pikakiinnitteinen liukusokka, jonka ansiosta asennus on helppo ja ristikon saa nopeasti irrotettua esimerkiksi ikkunan pesun ajaksi.

Solar ikkuna irtoristikko2

SOLAR Duette och Plisee

Solar Duette ja Plisee ovat tekniset verhot joiden avulla on helppo säätää lämpöä, valoa, aurinkoa, varjoa ja yksityisyyttä. SOLAR Plisee on ikkunan pintaan asennettava, tyylikäs sisustuselementti, jolla voidaan korvata perinteiset verhot ja jonka  laajalla värimallistolla korostetaan sisustuksen persoonallisuutta.

Solar Duette och Plissé ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä verhoja. SOLAR PLISEE on yksikerroksinen vekkikangas ja SOLAR DUETTE kaksikerroksinen, hyvin lämpöä eristävä kennokangas.

Kesäisin verhot ovat kätevä ja tehokas tapa pitää auringon, lämmön ja valon ulkopuolella. Talvisin sen sijaan verhot parantavat ikkunoiden lämmöneristystä. Vanhoissa taloissa ero on huomattava.

Solar Duette ja Plisee ovat tyylikäs sisustuselementti, joilla voidaan korvata perinteiset verhot ja jonka laajalla värimallistolla korostetaan sisustuksen persoonallisuutta.

PLISEE-kankaista parvekkeille ja terasseille soveltuvat Topar Plus tai Dust Block -pinnoitteilla varustetut kankaat. Kaikki SOLAR DUETTE -kankaat sopivat myös parvekkeille ja terasseille.

SOLAR Duette och Plisé esite

DUETTE ja PLISEE erot iso2

Katso video SOLAR Duette och Plisé

 

SOLAR Moon

SOLAR Moon on markkinoiden ainoa ikkunan väliin asennettava pimentävä verho, joka on yhtä helppo käyttää kuin kaikki muutkin SOLAR-sälekaihtimet.

Kodin lämmöneristys ja paksut seinät suojaavat talven pakkasilta ja kesän helteiltä. Vaikka nykyaikainen ikkuna- ja oviteollisuus tekee lähes täydellisesti eristäviä tuotteita, parantaa SOLAR Moon -pimennysverho entisestään ikkunoiden lämmöneristystä. Vanhoissa taloissa ero on huomattava.

 • pimentävä lopputulos
 • parantaa ikkunan lämmöneristävyyttä liki kolmanneksella (tutkittu VTT:llä helmikuussa 2016)
 • kennokangas suojaa myös auringon paahteelta, 86 % auringon lämpösäteilystä heijastuu ulos
 • helppo käyttää
 • turvallinen lapsille - ei roikkuvia osia tai naruja
 • pintaosien vakiovärit: valkoinen, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, ruskea ja musta
 • edullinen ja kestävä
 • sopii kaikkiin uusimpiin MSE-ikkunoihin
 • helppo ja nopea asentaa
 • täyttää A-energialuokan ikkunan vaatimukset ilmanpitävyyden ja tuulenpaineen kestävyyden osalta (standardi SFS 3340 1. luokka)
 • SOLAR Moon on avainlipputuote

Solar Moon esite

Solar pimentava verho ikkunan valissa2