SUNWIND 

Sunwind Gylling har som företag alltsedan starten i mitten av 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet. Under åren har denna affärsidé utvecklats och fördjupats. Ett bredare utbud av produkter och nya tekniska lösningar har gjort det möjligt att erbjuda stugägare en komfort och bekvämlighet som är fullt jämförbar med den som ordinarie elnät kan erbjuda.

Sortimentet omfattas numera också av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgården och fritidshus med el.

STUGPRODUKTER
Här finns främst produkter för alternativa energilösningar baserade på förnyelsebar energi som sol och vind. Men också praktiska och miljövänliga gasollösningar för matlagning, kyl & frys, varmvatten och uppvärmning. Bland värmelösningarna finns den unika stugvärmaren från Wallas för diesel, som kan styras med smart-telefon eller dator.

Den egenproducerade solvärmaren Solar Air Plus ger stugägaren en kontinuerlig ventilation och underhållsvärme till stugan. Vatten- och toalettlösningar ger ytterligare förbättring av komforten i stugan.

HUSVAGN/HUSBIL OCH BÅT
Med marknadens kanske bredaste sortiment av både standard solpaneler och specifika solpaneler för marint bruk, erbjuds alternativa energilösningar för det mobila fritidslivet. 

OUTDOOR LIVING
Sunwind har på senare år blivit en av marknadens ledande aktörer vad gäller gasolgrillar och andra Outdoor Living-produkter. Välj bland de många olika alternativen för ett härligt utomhusliv i trädgården eller på altanen.

Vi har inga Sunwind-produkter i affären utan beställer det kunden önskar!