piklas logo5

 PIKLAS PUU-ALUMIINI-IKKUNAT 

Suomalainen perheyhtiö Piklas on pitkät perinteet omaava ja tulevaisuuteen vahvasti suuntaava ikkuna- ja ovivalmistaja. Piklas-ikkunoiden tuotanto alkoi Pyhännän Rakennustuote Oy:n osana jo 1970-luvun alussa. Vuodesta 2006 Piklas Oy on toiminut omana yhtiönä. Oman ulko-ovimalliston tuotanto Pyhännän tehtaalla käynnistyi alkuvuodesta 2015. Huhtikuussa 2017 Piklas sai Design from Finland –merkin. Samalla Piklaksen ikkunoille ja ulko-oville myönnettiin suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.

 

PIKLAS IKKUNAT

Piklas tuottaa ns. puualumiini-ikkunat,  ikkunat joiden ulkopinnat ovat säänkestävää alumiinia.  Tavallisemmat mallit ovat MSEA- ja MEKA-ikkunat. Varmatoiminen, sisään aukeava MSEA puualumiini-ikkuna on yleisin ikkunarakenne. Sillä on hyvä lämmöneristyskyky sekä erinomainen ääneneristyskyky ja säänkesto. MEKA, energiatehokas kiinteä puualumiiniikkuna on oiva valinta suuriin ikkunapintoihin ja paikkoihin, joissa ei ole tarvetta ikkunan aukaisemiselle.

 

PIKLAS OVET

Pääovi on niin kodin kuin vapaa-ajan asunnonkin kruunu.  Piklas on toteuttanut neljä erihenkistä ovi-mallistoa, jotka sopivat niin kivitaloihin kuin hirsi- ja puutaloihin. Persoonalliset ovimallistot ovat muotoilija Marja Sydänmetsän suunnittelemia. Ryhti-, Mahti-, Idylli- ja Retro-mallistoissa on näyttävien pääovien lisäksi varastoihin ja sivuoviin sopivia umpiovia sekä lasiaukollisia terassiovia. 

Lue lisää Piklaksen esitteestä!

Varaa ilmainen mittaus- ja suunnittelukäynti!

1c9d070a40538f6a60587db0880f8d04 f57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asennetut Piklas-ikkunat

Piklas ikkunat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piklas fönster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

puu-alu-ikkunat