TERASSIN LASITUS ALUMIINIRUNGOLLA

lukkan logo fb2

Lukkan lasitusjärjestelmät on AluRoll Oy:n rekisteröimä tavaramerkki. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella he ovat Suomen johtava terassilasituksia valmistava yritys. Lukkan-tavaramerkkituotteet koostuvat CE-merkityistä terassi- ja parvekelasitustuotteista. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti sekä projekti- että pientalokohteisiin. Lukkan tuoteperheeseen kuuluu liukuovet, kiinteät lasit, lasikatto ja lasikaiteet.

Vahvan sovellettavuuden ansiosta voimme toteuttaa juuri sellaisen lasiterassin, liukulasituksen tai lasikaiteen, jollaisen itse haluat.

 

Liukulasit ja kiinteät lasit

Lukkan lasitukset tilaat mittojesi ja toiveidesi mukaan. Profiilien vakioväreinä ovat valkoinen RAL 9010, tummanharmaa RAL 7024, musta RAL 9005 ja anodisoitu alumiini.  Liukulasitukset ovat saatavilla 4mm, 6mm tai 8mm paksuisella lasilla, ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin.

Haluatko käyttää lasiterassisi ympärivuotisesti on Lukkan Termo -liukulasitus valintasi. Se on varustettu eristyslasilla ja sen ansiosta saadaan myös ulkotilan ja lämpöisen sisätilan aiheuttama lasien huuruuntuminen hallittua.

Liukulasituksien lukitukseen on saatavilla eri vaihtoehtoja vetonupilta Abloy-lukkoihin.

lasitettu terassi4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kääntyvä terassilasitus

Kääntyvä terassilasitus on sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Järjestelmällä lasitetaan aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Kääntyvä terassilasitus muuttaa terassin lasiterassiksi!

parvekelasitus2

5M7A9410 Lasiterassi4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukkan lasikaide

Lukkan -lasikaiteita on olemassa kaksi eri vaihtoehtoa, Lukkan KL ja Lukkan LP-kaide. Kaiteita voidaan käyttää parvekelasitusten kaiteina, terassilla, rappusissa tai pelkästään visuaalisena ratkaisuna. Kaide tulee rakentaa, jos putoamiskorkeus tasanteelta ylittää 500mm ja putoamisen vaara on olemassa. Kaiteen minimikorkeus määräytyy putoamiskorkeuden mukaan.

lasikaide2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukkan lasikatto

Lukkan lasikatto on erinomainen vaihtoehto terassin kattamiseen. Järjestelmällä voidaan rakentaa kestävä ja tiivis lasikatto, joka kestää suuretkin lumikuormat Lasikaton kattokulma on normaalisti 5-25 astetta. Lasikattoon voidaan liittää helposti myös muut tuotteemme, jolloin terassin saa täysin katettua.

 Lasikatoissa käytetään karkaistua tai laminoitua turvalasia, joka on paksuudeltaan 6-10mm. Lukkan lasikatto voidaan rakentaa myös 2- tai jopa 3- kertaisella eristyslasielementillä, josta voidaan toteuttaa viherhuone ympärivuotiseen käyttöön.

lasiterassi005 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää tietoa osoitteesta  https://lukkan.fi/

 Kyllä kiitos, haluan varata ilmaisen mittaus- ja suunnittelukäynnin!