TERASSIN LISÄVARUSTEET

Tuotteet jotka lisäävät terassin, parvekkeen ja lasiterassin mukavuutta!

 

DryStep Termomatto - pitää jalkojasi lämpimät!


Ainutlaatuinen Dry Step® Termomatto valmistetaan Suomessa patentoidulla valmistusmenetelmällä. Dry Step Termomatto on kylmien lattioiden lämmittäjä. Sopii erinomaisesti esim. lasitetuilla parvekkeilla, terasseilla, loma-asunnon kylmillä lattioilla, ulkorakennuksissa, kellaritiloissa, asuntovaunuissa, ja veneissä.

Merkittävää eri olosuhteissa on, että umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta, ja että pintamatto on itsestään sammuvaa laatua. Maton reunat kestävät hyvin ilman reunusommelta. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä.

DSCN2131 1024x683termomatto lahikuva4

Sunwind - nauti vapaa-ajastasi


Terassilämmittimen miellyttävä lämpö mahdollistaa ulkona istuskelun pitkälle pikkutunneille. Lämmittimet ovat erimalliset, -väriset ja -kokoiset -valitse suosikkisi. Meiltä voit tilata tuotteita Sunwindin koko valikoimasta!

Tower Heater2

 

 

   

 

 

varmare3

 

 

Solar Plisé och Duette

Solar Duette ja Plisé ovat tekniset verhot joiden avulla on helppo säätää lämpöä, valoa, aurinkoa, varjoa ja yksityisyyttä.  Verho on tyylikäs sisustuselementti, jolla voidaan korvata perinteiset verhot ja jonka laajalla värimallistolla korostetaan sisustuksen persoonallisuutta.

Minkämallisen verhon valitsetkaan voit olla varma siitä että saat tyylikkään auringonsuojan.

 Esite Solar Duette ja Plisé 

 

Solar Plisse-verhot asennettuna terassin lasikattoon  

DSC 106171186602 10220417135207517 3587687788390121472 n2