TILLBEHÖR TILL DITT UTERUM

Produkterna som ökar trivseln på din balkong, terrass och i ditt uterum!

 

DryStep Termomattan - den perfekta mattan för terrass och balkong

Den unika DryStep Termomattan tillverkas i Finland med patenterade metoder. Mattan passar perfekt till alla dina kalla golv, t.ex  balkongen, terrassen, sommarstugan, förrådet eller källaren eller i husvagnen eller båten..

Läs mer ->

DSCN2131 1024x2termomatto lahikuva3

Solars tekniska gardiner för reglering av värme, sol och insyn


Solar Plisé och Duette är tekniska gardiner som gör det enkelt att reglera värme, köld, skugga, sol, utsikt och avskildhet.

Även om vi älskar sommarens sol och värme kan den bli alltför påtaglig i ett glasparti. Med hjälp av de tekniska gardinerna Solar Duette och Plisé kan du enkelt stänga ute den värsta hettan och/eller solskenet. De kan monteras i taket, på skjutdörrarna och på balkonginglasningen. Vilken gardinmodell du än väljer får du ett stilrent solskydd som även fungerar utmärkt som ersättning för vanliga gardiner.

Broschyr Solar Duette och Plisé

Solar Plissé gardin monterad som solskydd i uterummets glastak

DSC 1060

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunwind terrassvärmare


Med en terrassvärmare njuter du maximalt av din terrass och den finska sommaren! Den ger tilläggsvärme på kyliga sommarkvällar och långt in på hösten. Sunwind terrassvärmare avger en behaglig värme och finns i olika former, färger och storlekar.  De flesta av terrassvärmarna har vi inte i lager, de är beställningsvara. Bekanta dig med Sunwinds terrassvärmare här ->

      varmare2                 Tower Heater          
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Behöver du några tillbehör för att göra din terrass ännu trivsammare? Kontakta oss så hjälper vi dig!